Veiligheid

Plopsa streeft naar maximale veiligheid voor z’n bezoekers en besteedt hieraan dan ook de grootste aandacht. Zo worden alle attracties dagelijks gecontroleerd en getest door de technische dienst van het park. Bovendien voldoen de attracties aan de strenge normen, voorgeschreven door de Belgische wet en/of de TUV en gecontroleerd door een extern organisme.

Het is mogelijk dat één of meerdere attracties om veiligheidsredenen gesloten worden, bv. bij extreme weersomstandigheden. Deze maatregelen geven in geen geval recht op enige schadevergoeding, terugbetaling of compensatie.

De meeste attracties zijn ontworpen voor kinderen vanaf 1 meter, al dan niet mits begeleiding. De toegangsmodaliteiten van de attracties worden geafficheerd aan de ingang van het park en op elk attractiebord afzonderlijk. Onze jongsten kunnen door het uitgekiende parkontwerp in alle veiligheid ongeremd ravotten. Ook het parkreglement en de speciale gids voor bezoekers met een beperking zijn zodanig opgesteld dat een optimale veiligheid van de bezoekers wordt gegarandeerd.

Minimumleeftijd begeleider

De minimumleeftijd van een begeleider is 15 jaar.