Route

AUTO

Vanuit Nederland:

- E19 Breda-Antwerpen
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Gent:

- E17 Gent-Antwerpen
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Brussel:

- E40 Brussel-Luik, Afrit Leuven, kies hier E314 richting Hasselt
- Neem in Lummen E313 richting Hasselt
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Antwerpen:

- E313 Hasselt-Luik
- Afrit 29: Hasselt-Oost/Tongeren
- Je komt op de ring rond Hasselt. Volg hier de bewegwijzering voor ‘Park H/Grenslandhallen’. Plopsa Indoor Hasselt ligt naast de Grenslandhallen. 

TREIN

Met de trein spoor je tot in het station van Hasselt. Daar kan je de bus nemen die je tot in Plopsa Indoor Hasselt brengt (lijn H3). Voor de dienstregeling neem je best een kijkje op www.delijn.be.

Discovery Ticket
Kom naar Plopsa Indoor Hasselt met de trein! Koop online een e-ticket voor Plopsa Indoor Hasselt via de webshop en geniet van 50% korting op je treinreis (2de klasse) heen en terug naar Hasselt met de NMBS-code die op je e-ticket staat. Surf vervolgens naar de website van de NMBS en geef bij het boeken van je treinreis de code op om je korting te verzilveren. Dit aanbod is enkel geldig bij aankoop van tickets op de website van Plopsa Indoor Hasselt, niet via andere kanalen.

Ook als Plopsa-abonnee kan je van deze korting genieten en reis je tegen halve prijs met de trein naar alle Plopsa-parken! Je vindt je persoonlijke NMBS-promocodes waarmee je geniet van 50% korting op je treinreis in je profiel.

Info & tarieven via nmbs.be.

BUS

De lijn voorziet rechtstreekse verbindingen tussen het station & het centrum van Hasselt en Plopsa Indoor Hasselt. Voor meer informatie over de dienstregeling vanuit uw vertrekpunt raadpleeg de reisplanner via www.delijn.be.