Veilig naar Plopsa Indoor Hasselt: alle informatie

Goed nieuws: vanaf 1 juli 2020 opent Plopsa Indoor Hasselt opnieuw de deuren voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en zal je vooraf online tickets op datum moeten reserveren.

Reserveer je tickets

Vanaf 1 juli 2020 hanteert Plopsa Indoor Hasselt aangepaste openingstijden en een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag en het tijdslot waarin die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park. Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Om de beperkte capaciteit en veiligheid van bezoekers te garanderen, moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag en het tijdslot waarin die het park wil bezoeken. Abonnees kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum en tijdslot. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Vanaf 7 juli 2020 zal je je gemaakte reservatie kunnen verplaatsen naar een andere datum. Omdat we als gevolg van COVID-19 verplicht zijn te werken met een volledig nieuw online reservatiesysteem in het kader van crowd control, zijn we helaas genoodzaakt om een administratieve kost van €3,50 per ticket aan te rekenen bij het verplaatsen van een reservatie. Het wijzigen van een reservatie betekent immers ook extra inzet en tijd voor de gespecialiseerde partner waarmee we samenwerken. Hiervoor dienen ook wij een kost te betalen aan deze leverancier.

Tickets en abonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Indoor Hasselt met een beperkte geldigheid die vervallen in de periode maart-april-mei-juni, kunnen omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum en tijdslot voor een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt tot en met 31 december 2020.

Abonnementen die geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Indoor Hasselt worden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je abonnement vielen. Deze dagen gaan in op 1 juli 2020. Je kan de nieuwe vervaldatum van je abonnement terugvinden in je profiel.

Met je geldige abonnement kan je enkel na een online reservatie Plopsa Indoor Hasselt bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren. Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Heb je nog maar pas je abonnement gekocht? Dan kan je je bezoek reserveren vanaf 24 uur na de aankoop. Reserveren kan nu al indien je abonnement op dit moment verlopen is en je recht hebt op extra dagen.

Hou het veilig met deze regels

Bij gebruik van je ticket en het betreden van het park verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen.

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar bij geselecteerde attracties. Heb je zelf geen mondmasker(s)? In het park zijn zowel wegwerpmondmaskers als wasbare Plopsa-mondmaskers uit textiel verkrijgbaar.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsa Indoor Hasselt? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren