Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Route

AUTO

Vanuit Nederland:

- E19 Breda-Antwerpen
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Gent:

- E17 Gent-Antwerpen
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Brussel:

- E40 Brussel-Luik, Afrit Leuven, kies hier E314 richting Hasselt
- Neem in Lummen E313 richting Hasselt
- Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Antwerpen:

- E313 Hasselt-Luik
- Afrit 29: Hasselt-Oost/Tongeren
- Je komt op de ring rond Hasselt. Volg hier de bewegwijzering voor ‘Grenslandhallen’. Plopsa Indoor Hasselt ligt naast de Grenslandhallen. 


Grotere kaart weergeven

TREIN


B-DAGTRIP* (trein + toegang) is een supervoordelig combiticket geldig voor een heen- en terugreis (2de klas) vanuit elk Belgisch station.  Met de trein spoor je tot in het station van Hasselt. Daar kan je de bus nemen die je tot in Plopsa Indoor Hasselt brengt (lijn H3). Voor de dienstregeling neem je best een kijkje op www.delijn.be.

*Individueel: B-dagtrip 187 / Groepen: B-dagtrip 395 / Scholen: B-dagtrip 259.

B-Dagtrips voor groepen en schoolgroepen dienen steeds tijdig vooraf te worden gereserveerd bij de groepsdienst van NMBS Mobility. Info & tarieven via nmbs.be.

 

BUS

De lijn voorziet rechtstreekse verbindingen tussen het station & het centrum van Hasselt en Plopsa Indoor Hasselt. Voor meer informatie over de dienstregeling vanuit uw vertrekpunt raadpleeg de reisplanner via www.delijn.be.