Reserveer nu jouw tickets voor Plopsa Indoor Hasselt!

Goed nieuws: sinds 9 juni 2021 heeft Plopsa Indoor Hasselt opnieuw de deuren geopend voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, werden een aantal coronamaatregelen genomen en moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Ik heb al tickets en wil reserveren
Ik heb al tickets en wil reserveren

Reserveer je tickets

Plopsa Indoor Hasselt hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park.

Heb je reeds een ticket? Dan kan je dit online inwisselen voor een ticket met datum. Het is niet mogelijk om van het bestaande ticket gebruik te maken zonder reservatie.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier. Het verplaatsen van je reservatie is tijdelijk gratis.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek. 

Met je geldige Plopsa-jaarabonnement kan je het park enkel met een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Verlenging van tickets en jaarabonnementen

Alle bestaande tickets voor Plopsa Indoor Hasselt met een beperkte geldigheid die vervielen tussen 13 maart 2020 en 8 juni 2021, kunnen kosteloos omgeruild worden voor een nieuw ticket met datum voor een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt tot en met 31 december 2021. Klik daarvoor hier.

Jaarabonnementen die aangemaakt werden in Plopsa Indoor Hasselt en geldig waren tijdens de sluitingsperiode van Plopsa Indoor Hasselt werden automatisch verlengd met het aantal sluitingsdagen die binnen de geldigheidsperiode van je jaarabonnement vielen. Deze dagen gaan in op 9 juni 2021. Je kan de nieuwe vervaldatum van je jaarabonnement terugvinden in je profiel.

Heb je een jaarabonnement via domiciliëring? Dan werd je jaarabonnement van 23 oktober 2020 tot en met 7 mei 2021 opgeschort en hoefde je in die periode niet te betalen. Je jaarabonnement is sinds 8 mei 2021 opnieuw geldig en zal opnieuw maandelijks een betaalverzoek ontvangen.

Hou het veilig met deze regels

Het dragen van een mondmasker dat de mond en neus bedekt, is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar:

  • In de volledige indoorzone en alle binnenruimtes (waaronder restaurants)
  • In wachtrijen in de outdoorzone
  • In attracties in de outdoorzone
  • Wanneer de minimale afstand van 1,5m in openlucht niet gerespecteerd kan worden

Wie om medische redenen (met een officieel doktersattest dat als bewijs opgevraagd kan worden in het park) vrijgesteld is van het dragen van een mondmasker, dient wel een faceshield te dragen.

U hoeft geen negatieve PCR-test of vaccinatiebewijs mee te brengen om het park te bezoeken. Er worden ook geen tests afgenomen in het park.

Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers
Was en ontsmet regelmatig je handen
Was en ontsmet regelmatig je handen
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Wacht enkel op de groene stippen bij attracties, restaurants en winkels
Volg de in het park aangegeven routes
Volg de in het park aangegeven routes
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel
Bezoek het park enkel met je eigen bubbel

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsa Indoor Hasselt? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren