Exclusieve voordelen voor leerkrachten

Leerkrachten Exclusieve voordelen

Leerkrachten GRATIS naar de Plopsa-parken

Als leerkracht geniet je op elk moment van GRATIS onbeperkte toegang tot alle Plopsa-parken. Bij aankoop van minstens één ander betalend e-ticket ≥1m, krijgen leerkrachten een GRATIS e-ticket ≥ 1m (≥1,40m Holiday Park) voor Plopsaland De PannePlopsaqua De PannePlopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-HannuitPlopsa CooPlopsa Indoor CoevordenMayaland Kownaty & Holiday Park! Laat je betoveren door de Plopsa-magie en ontdek wat Plopsa te bieden heeft voor de ideale schoolreis met jouw klas!

HOE TICKETS BESTELLEN?

1. Klik hierboven op "KOOP HIER"
2. Klik op "KOOP TICKETS" van het Plopsa-park dat je wenst te bezoeken
3. Klik op "IK HEB NOG GEEN TICKETS"
4. Klik op "DAGTICKETS" en "KOOP EN RESERVEER HIER JE TICKETS"
5. Kies uw datum
6. Kies "Ticketdeal leerkrachten" en selecteer 1 deal voor 2 tickets
7. Selecteer eventuele bijkomende andere tickets
8. Ga verder naar "IN WINKELWAGEN"
9. Rond de aankoop af

1 jaar lang Plopsa-plezier aan voordeeltarief

Wil je heel het jaar betoverd worden door de magie van de Plopsa-parken? Koop als leerkracht nu je Plopsa-FunCard met maar liefst 50% korting aan de kassa van jouw favoriete Plopsa-park en geniet van 1 jaar lang Plopsa-plezier! Inwonende gezinsleden kunnen aan de kassa hun abonnement aankopen aan het voordelige tarief van €84,99 i.p.v. €99,99.

Met je Plopsa-FunCard geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park, Majaland Kownaty & 50% korting bij het waterpark Plopsaqua De Panne of Plopsaqua Landen-Hannuit. Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken, 10% korting in de Plopsa Winkels, en nog veel méér!

Voorwaarden

Aanbod enkel geldig aan de kassa en op vertoon van je Lerarenkaart of een ander document dat aantoont dat je het beroep van leerkracht uitoefent aan de toegangscontrole van het Plopsa-park. Dit geldt zowel voor het aankopen van jouw voordelige tickets, een Plopsa-FunCard als leerkracht of voor inwonende gezinsleden aan voordelig tarief!