3 + 1 GRATIS: Plopsa-FunCard

3 + 1 ACTIE

Tot en met 31 december 2019 is het de 3 + 1 Plopsa-FunCard actie bij Plopsa! Dat betekent dat je bij aankoop van 3 Plopsa-FunCards in de webshop er 1 GRATIS (t.w.v. €89,99) bovenop krijgt! 

Bekom je GRATIS Plopsa-FunCard, dankzij de promocode 'FUNCARD'.

Met een Plopsa-FunCard geniet je van:

HOE BESTELLEN?

  1. Klik op "KOOP HIER".
  2. Selecteer 4 Plopsa-FunCards   1m.
  3. Ga verder naar "DOORGAAN".
  4. Vul alle nodige gegevens in.
  5. Voer de kortingscode "FUNCARD" in. Hiermee verschijnt 1 Plopsa-FunCard 1m helemaal GRATIS.
  6. Rond de aankoop af.

Wat met verlengen?

Ook wie al een Plopsa-FunCard heeft kan deelnemen aan de actie, maar moet hierbij rekening houden met de onderstaande actievoorwaarden. De 4 aangekochte FunCards moeten uiterlijk op 5 januari 2020 in een Plopsa-park worden geactiveerd. Vanaf dan start de nieuwe looptijd van 1 jaar. Wanneer je huidige FunCards nog geldig zijn in 2020 loopt deze geldigheid dubbel met de nieuwe FunCards en verlies je in principe geldigheidsdagen van je huidige FunCards.

Voorwaarden

Je Plopsa-FunCard is 1 jaar geldig vanaf je eerste bezoek. Deze actie eindigt op dinsdag 31 december 2019. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online in de webshop. Voucher tot en met 5 januari 2020 inwisselbaar in een Plopsa-FunCard aan de kassa's van de Plopsa-parken. Actie enkel geldig op FunCards, NIET op FunCards mét parking, GoldCards & BumbaCards. Een upgrade met parking is nadien mogelijk aan de kassa van een van de Plopsa-parken. Actie niet geldig aan het verlengingstarief, wel bij aankoop van nieuwe Plopsa-FunCards. Actie is niet geldig op een Plopsa FunCard via domiciliëring.