Plopsa stunt: 10% korting per EK-doelpunt!

/sites/default/files/public/2021-06/ek_2021_be_header.jpg

10% korting per EK-doelpunt!

Plopsa gelooft 100% in de EK-kansen van het Belgische elftal. Daarom krijg je bij elke winnende wedstrijd van het Belgische elftal maar liefst 10% korting per doelpunt op tickets ≥ 1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en zelfs het spectaculaire, gloednieuwe Plopsaqua Landen-Hannuit!

Hoe meer doelpunten, hoe meer korting!

Winnen de Belgen bijvoorbeeld met 1 doelpunt, dan krijg je 10% korting. Winnen ze met 8 doelpunten, dan krijg je maar liefst 80% korting!

Bestel je tickets meteen na afloop van de gewonnen match met de promocode BELGIE! Hoe bestel je je tickets?

  1. Surf naar plopsa.be en klik op Koop tickets bij het park waarvoor je tickets wil bestellen
  2. Klik op Ik heb nog geen tickets en vervolgens op Koop en reserveer hier je tickets
  3. Kies de datum waarop je het park wil bezoeken
  4. Selecteer het aantal gewenste tickets ≥ 1m en eventuele extra tickets
  5. Vul de promocode BELGIE in
  6. Vul je gegevens in om de bestelling af te ronden

Actievoorwaarden

De actie start na afloop van elke gewonnen match van het Belgische elftal en eindigt telkens op de volgende dag om 23:59 uur. De tickets zijn geldig op de tijdens de bestelling gekozen datum en maximaal tot 16 juli 2021. Vanaf 6 doelpunten door het Belgische elftal wordt het aantal tickets met korting beperkt tot 2.021. Wint het Belgische elftal met 10 of meer doelpunten, dan worden er tickets ≥ 1m verkocht aan €1. Wanneer het Belgische elftal een match wint met strafschoppen, zullen enkel de doelpunten uit de reguliere speeltijd de korting bepalen. De korting is enkel geldig op tickets ≥ 1m. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. De actie is enkel online geldig.